Lokasi AFC

peta AFC

 

Al-Amin Food Corner (AFC) terletak di Taman Greenwood, Batu Caves, Selangor. (Belakang Shell Taman Greenwod). Kawasan yang tenang dan bebas daripada kesesakan laulintas, memudahkan para pengunjung AFC untuk menikmati hidangan yang lazat dan menyelerakan.

Waktu Perniagaan: 11.00 pagi – 11.00 malam (setiap hari)

Al-Amin Food Corner (AFC)
No. 13, Jalan 6, Taman Batu Off Greenwood Park,
68100 Batu Caves, Selangor.
admin@nasiarab-afc.com

Hubungi : Pn. Hasnah 019-3211911

23 Responses to “Lokasi AFC”

  1. ezwa April 6, 2011 at 4:23 pm #

    bagaimane untuk kite mengikuti kursus ini???

  2. zarina June 28, 2011 at 2:53 pm #

    saya nak bertanya mengenai kursus memasak makanan arab.

  3. nurin September 4, 2011 at 5:42 pm #

    bila ada kursus masak nasi arab, dalam jangka masa terdekat ini

  4. Tahir December 14, 2011 at 10:39 am #

    saya nak mngikuti kursus masakan. bila boleh bermula

  5. shira December 20, 2011 at 11:11 pm #

    salam. kalau dri segi nak cari taxi, senang tak? sbb nak bermalam utk 3hari 2malam.

  6. Fadly December 21, 2011 at 10:48 am #

    Assalammualaikum. Malam tadi bertarikh 20/12/2011 bersama keluarga seramai 8 orang makan di Al-Amin Food Corner, Taman Greenwood, Gombak. Makanan disini boleh di kategori sebagai sedap dan enak untuk dimakan bagi semua golongan. Saya akan rekomen pada kawan-kawan saya yang kaki makan untuk kesini. Harga juga berpatutan. Restoran juga bersih dan selesa. Pada saya Al-Amin Food Corner diusahakan oleh orang tempatan setaraf atau lebih sedap dari Restoran Arab kepunyaan warga Arab yang banyak dibuka di Kuala Lumpur ini. Berbaloi makan di Al-Amin Food Corner. Value for money makan disini. Wassalam.

  7. ieda January 26, 2012 at 8:09 pm #

    Assalammualaikum.saya nak bertanya mengenai kursus memasak makanan arab yang akan diadakan bagi tahun 2012 pula,saya berminat untuk sertai kursus ini.

  8. NAZZEL April 23, 2012 at 5:45 pm #

    salam, baru dpt info sal restoren ni… x sabar nk bwk family ke sini… tgk gambar pun dh terliur, rasa nyer.. hehehe… jom try ramai2…

  9. eidrus Mansor May 4, 2012 at 10:39 pm #

    Alhamdulillah, saya dan keluarga amat mengemari hidangan nasi mandy.. Bila kursus utk memasak nasi mandy diadakan, berapa lama kursus & berapa kos yg dikenakan? sekian terima kasih

  10. Che Den May 19, 2012 at 11:23 pm #

    Nak tanya, AFC ni ada buat catering ke?Trtarikla nak buat jamuan kat rumah ngan menu ala arab coz family/ & kawan2 sy ramai yg gemar makan kat AFC ni & rekomenkan saya order catering kat sini.saya stay @ Damansara Utama & plan nak buat majlis bulan puasa ni-Iftar.

  11. admin July 20, 2012 at 2:22 pm #

    Terima kasih di atas respon dari anda semua, insyaAllah pihak kami akan sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik buat semua. Untuk perkhidmatan catering, sila berhubung terus di talian 019-3211 911. terima kasih.

  12. farid August 1, 2012 at 2:32 pm #

    Restoran AFC ni tk nak buka cawangan di setiawangsa ke…atau kt dalam jusco AEON AU1 …nk pegi makan ke greenwood tu jauh laaa…

  13. admin August 4, 2012 at 12:18 pm #

    Salam dan terima kasih di atas sokongan anda, Insyaallah segala pandangan pihak tuan akan kami pertimbangkan. Salam Ramadhan.

  14. NANJERMI August 29, 2012 at 2:55 pm #

    Nak cuba, sedap ke..

  15. jeman August 30, 2012 at 5:12 pm #

    nasi arab AFC menggunakan daging kambing atau biri-biri?

  16. abdullahismail November 16, 2012 at 10:14 pm #

    Makanan yang sedap & lokasi yang selesa

  17. tan ong November 22, 2012 at 6:21 pm #

    saya datang dari kemboja semata-mata untuk makan nasi arab afc.sungguh sedap dan menyelerakan.

  18. mael April 26, 2013 at 9:17 am #

    x nak buka caw. dkat banting ke,jauhlah..

  19. exoracfe May 14, 2013 at 7:18 pm #

    salam smua, sdpnya tgk menu di afc, syg nya saya jauh d p/timur. Nak try juga klu ke kl nanti.

  20. Kak Aida July 4, 2013 at 6:31 pm #

    Bilakah Kursus Kuna akan dijalankan lagi pada tahun 2013 ini? Kursus ini secara pos atau

    menyertai kelas di sana. Saya berminat utk menyertainya. Terima kasih.

  21. admin July 23, 2013 at 6:22 pm #

    Terima kasih di atas soalan yang diutarakan, kursus KUNA kini kami adakan secara pos dan Utk Bulan Ramadhan ni kami ada buat Promosi potongan Harga bagi kursus ini. Sila hubungi segera 0193211 911 utk mendapatkan set KUNA sementara stok masih ada.

  22. nurhad January 8, 2014 at 4:48 pm #

    dah 2 kali family saya makan di sini.mmg sedappp..anak2 pon suka ….

  23. salasiah mat rahim February 17, 2014 at 4:08 pm #

    asalamualikum puan masih ada ke lagi kursus melalui pos saya berminat menyertai berapa bayaran yang dikenakan tolong email address diatas pamplet

Leave a Reply